Veiligheid en kwaliteit

safety


“Wij geloven dat onze klanten voor een lange tijd moeten kunnen genieten van de plezierige en veilige producten. Daarom richten wij ons op de hoogste kwaliteitsstandaards!”  - Eric de Graauw, Algemeen Directeur, Aqua Drolics.

 

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Aqua Drolics. Tijdens het productieproces wordt er op toegespitst dat zowel de veiligheid als de kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd. Hieraan wordt aandacht besteed vanaf het ontwerp tot en met de installatie van de producten op hun eindbestemming.

 

Ons team van professionals ontwerpt de producten daarnaast aan de hand van vaste richtlijnen voor veiligheid en kwaliteit. Hierdoor is het mogelijk uw producten van een TÜV certificaat te laten voorzien, waardoor u een tastbaar bewijs krijgt van de veiligheid en kwaliteit van de producten.

 

Wat is TÜV?
TÜV controleert en certificeert de veiligheid, prestatie en kwaliteit van technisch materiaal, kapitaalgoederen, duurzame goederen en consumentenproducten. Een TÜV certificaat biedt u dus betrouwbaarheid en kwaliteit als het gaat om de veiligheid van uw waterproducten. Met TÜV certificaten kunt u uzelf beschermen in verschillende situaties.

 

Certificering van de producten van Aqua Drolics
Een groot aantal van de producten van Aqua Drolics zijn TÜV-gecertificeerd. Als dit niet het geval is voor een standaard product kunnen we dit, geheel kosteloos, op verzoek laten controleren.

Heeft u gekozen voor een op maat gemaakt product? Al onze producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Dit geldt ook voor uw aangepaste producten. Wilt u een TÜV-certificaat voor uw specifieke product ontvangen? Tegen de aanschafwaarde kan Aqua Drolics een certificaat voor u aanvragen.

 

Standaard ontwerp, productie en installatie
Alle producten worden geproduceerd en geïnstalleerd met de veiligheid- en gezondheidsvoorschriften. De producten worden gedefinieerd in de Nederlandse Code en in overeenstemming met de Europese normen: EN 1069, EN 1176 en EN 13451.

Heeft u vragen?

Heeft u specifieke vragen of wensen, neem dan alstublieft contact op met onze verkoop afdeling.
Serge van Heesch Serge van Heesch
Sales Manager
+31 (0)499 393 540
sales@aquadrolics.nl
of bekijk uw land