Ontwerp

 

De ruim 300 producten uit ons standaardassortiment zijn met grote zorg voor u ontworpen door ons team van professionals. Deze professionals houden zich bezig met het voortdurend doorontwikkelen en aanvullen van het assortiment.

 

Graag gaan wij voor u aan de slag! Zodra u een offerte aanvraagt, beginnen onze ontwerpers aan het design voor uw locatie. Bij de offerte krijgt u van ons indien gewenst de bijbehorende 3D tekening die u een perfect beeld geeft van de producten die uw locatie omtoveren tot een waar speelparadijs.

 

Buiten de producten die wij u bieden binnen ons standaardassortiment, bieden wij u ook graag de mogelijkheid om producten op maat te bestellen. Tijdens het ontwerpen van deze maatwerkproducten spelen onze specialisten in op uw specifieke wensen en situaties. Een succesvol project wordt gegarandeerd door in te spelen op de ideeën en wensen van onze klanten. Bent u benieuwd naar de maatwerkproducten die we in het verleden voor onze klanten hebben mogen ontwerpen? Neem dan gerust een kijkje bij Specials.

Design 1.jpg
Design 2.jpg
Design 3.jpg

Heeft u vragen?

Heeft u specifieke vragen of wensen, neem dan alstublieft contact op met onze verkoop afdeling.
Serge van Heesch Serge van Heesch
Sales Manager
+31 (0)499 393 540
sales@aquadrolics.nl
of bekijk uw land