Onderhoud

1320 9902 - Jungle wpg treetrunk 4.jpg

 

Aqua Drolics hanteert grote zorg bij het maken van de producten, wij gebruiken hiervoor alleen het beste materiaal. Ondanks de goede kwaliteit van de producten, heeft elk product onderhoud nodig om de levensduur te verhogen. Door onder andere kalk, temperatuurschommelingen en UV straling, is het belangrijk om onderhoud uit te voeren.

 

U kunt ervoor kiezen dit zelf te doen, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Met een onderhoudscontract van Aqua Drolics komt een van onze collega's eens per jaar langs, om uw zwembad met de producten te inspecteren en er een rapport van te maken. Reparaties zullen worden uitgevoerd en eventuele schade zal worden hersteld. Ook geven zij u advies over hoe u zelf het beste onderhoud kunt uitvoeren gedurende het jaar. De onderhoudscontracten van Aqua Drolics worden speciaal opgesteld aan de hand van uw zwembad.

 

 Als u verder nog vragen heeft over het onderhoud van uw producten, neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Heeft u vragen?

Heeft u specifieke vragen of wensen, neem dan alstublieft contact op met onze service afdeling.
Brigitte Spierenburg Brigitte Spierenburg
Plant foreman
+31 (0)499 393 540
spierenburg@aquadrolics.nl
of bekijk uw land