Veelgestelde vragen

 

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. De vragen zijn er om u te helpen met het zoeken naar een passend antwoord. Klik op de sectie en vraag van uw keuze om de bijbehorende antwoorden te tonen.

 

Staat het juiste antwoord op uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op.

 

Algemeen

Wat zijn de openingstijden van Aqua Drolics?

Van maandag tot donderdag kunt u ons altijd bereiken van 07.30u tot 17.00u. Op vrijdag zijn we bereikbaar van 07.30u tot 16.00u.

Hoe ontvang ik mijn offerte?

U ontvangt uw offerte via de e-mail, met tekeningen van het bovenaanzicht. Als u ook een papieren versie van uw offerte wilt, kunt u dat vragen aan uw contactpersoon .

Producten

Wat is de levertijd?

De standaard levertijd van onze producten is zes tot acht weken. Als u een maatwerk product wilt, kunt u contact opnemen met onze Sales afdeling voor een schatting van de levertijd: sales@aquadrolics.nl. U zult dan zo snel mogelijk een antwoord krijgen.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

U kunt kiezen uit elke kleur van ons standaard kleurenpalet. Wilt u lievere een andere kleur? Neemt u gerust contact op met onze Sales afdeling: sales@aquadrolics.nl

Is het mogelijk om een product te realiseren met mijn eigen ideeën?

Ja, naast onze standaard producten maken we ook specials

Wat is precies inbegrepen in een peuterbad?

We leveren het peuterbad zelf, de producten, de vloer, de putten en de bovengrondse leidingen.

Wat voor soort materiaal gebruikt Aqua Drolics voor de producten?

Polyester, glasvezelmatten en hars. Vanwege de hoge kwaliteit van de producten die worden gebruikt is de levensverwachting van de producten, mits goed onderhouden, zeer hoog.

Kan ik een bestaand product aanpassen als ik dat wil?

Als u een bestaand product van Aqua Drolics wilt aanpassen kunt u daarover contact met ons opnemen. U kunt niet een standaardproduct van Aqua Drolics zelf aanpassen, maar in overleg kunnen we bekijken welke opties er zijn. 

Wat is de gemiddelde levensverwachting van de producten van Aqua Drolics?

Dit hangt af van het gebruik van de producten en het onderhoud. Als u iets wilt weten over de onderhoud van de producten van Aqua Drolics kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op de onderhoud pagina. Alle producten van Aqua Drolics worden gemaakt in Nederland op onze locatie in Best en worden gemaakt van kwalitatief zeer hoge materialen, die een lange levensverwachting bieden.

Waar kan ik de producten van Aqua Drolics zien?

U bent altijd welkom om ons kantoor en de productieruimte in Best te bezoeken. Aqua Drolics is ook aanwezig op veel verschillende beurzen over de wereld, waar u ook onze producten kunt bekijken. Kijk op onze beurzen kalender voor meer informatie.

 

Voor onze peuterbadenwater speelproducten, kinderglijbanen, water speeltoestellen, spray parks, speelschepen of maatwerk producten, kunt u klikken op de productcategorie van uw keuze.

Technisch

Heb ik een wateraansluiting nodig?

Met spuitende objecten heeft u een wateraansluiting nodig. Voor producten met een handpomp is dit niet nodig.

Aan de hand van welke standaarden zijn de producten van Aqua Drolics getest?

Het overgrote deel van de standaard producten is TUV getest en gecertificeerd en is conform de huidige DIN en Europese normen.

Hoe worden de producten gemonteerd?

De producten worden altijd gemonteerd met chemische grondankers.

Is het pomp/filter systeem inbegrepen bij de producten?

Nee, er zijn geen elektrische pompen of filtersystemen inbegrepen bij onze producten. Wij leveren alleen de water speelproducten en de badelementen.

Zijn de montage materialen inbegrepen?

Ja, dat zijn ze.

Welke soorten water zijn geschikt voor de producten van Aqua Drolics?

Alle soort water, gebruikt door mensen om in te zwemmen, zoals zout water, zoet water en chloor water zijn geschikt voor de producten van Aqua Drolics.

Service

Zijn er extra kosten verbonden als ik bepaalde reserve artikelen wil bestellen?

Ja, we rekenen een bedrag van €12,50 per levering.

Is er een garantie op de handpompen, membranen of manchetten?

Aqua Drolics biedt geen garantie op bewegende onderdelen. Dit zijn producten die, afhankelijk van het gebruik, meegaan van twee maanden tot zes jaar.

Wat zijn de levering- en verkoopvoorwaarden?

Onze levering- en verkoopvoorwaarden kunt u hier bekijken en downloaden.

Installatie

Op welke dag levert Aqua Drolics de producten op?

-          Als uw order van Aqua Drolics compleet is, zal een medewerker van Aqua Drolics contact met u opnemen op de donderdag of vrijdag voorafgaand van  de week van levering, om u te informeren over de exacte levertijd, dag en tijdstip.

-          Bij af fabriek, tenzij anders afgesproken, zullen de producten klaar zijn in de week die is afgesproken in de order bevestiging.

Kan de montage ook gedaan worden door Aqua Drolics?

Aqua Drolics kan zowel water speelproducten als peuterbaden over de hele wereld voorzien van montage. We maken graag een offerte voor u. U kunt uw verzoek sturen naar onze sales afdeling: sales@aquadrolics.nl. Vermeld a.u.b. de exacte locatie van het project als u uw verzoek indient. U zult dan zo snel mogelijk een offerte krijgen.

Heeft u vragen?

Heeft u specifieke vragen of wensen, neem dan alstublieft contact op met onze verkoop afdeling.
Serge van Heesch Serge van Heesch
Sales Manager
+31 (0)499 393 540
sales@aquadrolics.nl
of bekijk uw land