Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen wachten meer dan 30 attracties, tal van spectaculaire shows en evenementen de gasten van Avonturenpark Hellendoorn op. Ervaar het spectaculaire waterplezier samen in Aquaventura Slidepark of zet de wereld op zijn kop in een van de drie achtbanen! Avonturenpark Hellendoorn is compact, helder en men hoeft bijna nooit te wachten voor de attracties. 

 

Waar te vinden:

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn, Nederland
Telefoon: +31 (0)548 659 159
www.avonturenpark.nl

 

 

Een attractiepark en waterpark!

Als toevoeging op de meer dan 30 attracties, mooie shows en evenementen, presenteerde Avonturenpark Hellendoorn in de zomer van 2013 een compleet nieuw gedeelte: "Aquaventura Slidepark". Dit buitengelegen glijbanenpark van 5000 m² heeft 11 spectaculaire glijbanen. Sommige glijbanen zijn nog spannender dan de andere! In plaats van in een zwembad, komen de glijbanen uit in waterbakken.

 

Als aanvulling op het glijbanencomplex, is er ook nagedacht over de jongste waterratten. Voor hen is er een interactieve waterspeelplaats gebouwd. Hier kunnen de kinderen spelen met diverse water speeltoestellen en water spuitende dieren. De combinatie van beide gedeeltes maakt het waterpark compleet voor jong en oud!

 

Gebruikte producten:

Schietobject draaischijven

Watergeweer

Bedieningshendels spetterfontein

Spetterfontein 

Waterbel

Mast

Dolfijnglijbaan 

Schildpad

Pelikaan  

Dolfijn  

  

Gebruikte maatwerk producten:

  • Water speelplaats special
Hellendoorn down.jpg