Het bedrijf

9901a - Jungle hut with slide 3

 

Aqua Drolics ontwerpt en produceert peuterbaden en water speelelementen voor onder andere campings, hotels, gemeente zwembaden en vakantieparken. Gedurende de laatste 25 jaar heeft Aqua Drolics zich ontwikkeld tot een specialist op dit gebied. 

 

Alle producten zijn van polyester en worden gemaakt in onze productiehal in Best, vlakbij Eindhoven. Aqua Drolics staat voor een hoogwaardige kwaliteit van haar producten en een groot assortiment. De mensen die bij Aqua Drolics werkzaam zijn zorgen ervoor dat de producten een unieke stijl en heldere kleuren hebben, waardoor de kinderen erg aangesproken worden. Naast het grote assortiment van meer dan 300 producten, is het ook mogelijk om maatwerk te bestellen. Elke klant en elk project is anders. Hierop spelen wij graag perfect in door te luisteren naar de specifieke wensen van onze klanten. Tevens is het overgrote deel van de standaard producten TÜV gekeurd en voldoet het aan de huidige DIN en Europese normen. 

 

De producten worden wereldwijd, in meer dan 60 landen, verkocht. Om dit grote afzetgebied te realiseren, werkt Aqua Drolics samen met circa 20 partners in Europa en de rest van de wereld.

 

Onze waarden

  • Plezier: 100% plezier gegarandeerd!
  • Kwaliteit: Hoogwaardige materialen en unieke productie
  • Veiligheid: Alle producten voldoen aan de Europese standaarden
Aqualandia  2.jpg
La Baume 4.jpg
Bali Therme 3.jpg

Strategie

Missie:

Aqua Drolics biedt water speelplezier voor kleine kinderen door prachtige producten. 

 

Visie:

Door een geleidelijke geografische expansie, het continu ontwikkelen van innovatieve en (inter-) actieve producten van een hoge kwaliteit voor het water speelplezier van kleine kinderen en door een steeds efficiëntere bedrijfsvoering wordt het marktleiderschap bereikt en continu versterkt.

Contactgegevens

Aqua Drolics

Sportlaan 9
5683 CS Best
Tel: +31 499 393 540
Fax: +31 499 393 744
E-mail: info@aquadrolics.nl